Община Челопеч отличена с престижна награда от НСОРБ

Дата на публикуване: 30.12.2021
Последна актуализация: 30.12.2021

  На 11.12.2021 г. Националното сдружение на общините в Република България отбеляза с тържествена церемония 25 годишнина от учредяването си като организация!

    За успешното си сътрудничество с местните власти, сдружението раздаде юбилейни награди на отличили се кметовете, като в случая инж. Алекси Кесяков – Кмет на Община Челопеч бе отличен с приза им за цялостен принос в развитието на Националното сдружение на общините в Република България и за дългогодишната му работа в местната власт - 5 мандата!

    Фактът, че сдужение, в което членуват всички 265 български общини, избира да връчи наградата си за цялостен принос в развитието им е високо мерило за доброто сътрудничество и успех в повишаване местното участие на национално ниво, но също така и отговорност за продължаващо надграждане!

     Благодарим за високото отличие, като обещаваме, че ще продължим да подкрепяме гласът на българските общини - Националното сдружение на общините в Република България и да подпомагаме дейността му във всяко едно отношение!