Записване за обучение за подготовка на проектни предложения

Дата на публикуване: 25.05.2021
Последна актуализация: 25.05.2021

   Във връзка с предстоящо откриване на приемен период за финансиране на проекти чрез Фонд за подкрепа и насърчаване на микро, малък и среден бизнес в общините Челопеч, Чавдар и Златица, учреден от „Дънди Прешъс Металс Челопеч“ ЕАД и Общините Челопеч, Чавдар и Златица, Ви каним да се включите в обучения, които ще се организират във всяка от посочените общини.

    По време на обучението участниците придобиват знания и умения как да построят основите на своя малък бизнес в България и да получат насоки за попълване на документите за кандидатстване във Фонда. Курсът съдържа:

теоретична част, предоставена по достъпен и интерактивен начин;
насоки за попълване на документацията по кандидатстване с решаване на практични казуси и примери.

    В рамките на обучението участниците получават знания и умения за подготвянето на бизнес план на своята идея, с който участват в програмата на Фонда.

    За да участвате в обученията, моля заявете желанието си в срок до 3 юни в Община Челопеч (чрез попълване на формуляр за участие в обучение, качен на сайта на общината - www.chelopech.egov.bg) или чрез попълване на формуляра на този линк:
 

https://forms.office.com/Pages/ResponsePage.aspx?id=GRIo1i-cvkSEdYG_8bWJwCmkUcGIHKdNqnYrlExRnzlUNUJPSEZTS1pBRVVKMThGV1RaTjBLODhXTi4u

За повече информация: 
Община Челопеч – Obshtina.Chelopech@chelopech.egov.bg; 0877025457   
„Дънди Прешъс Металс Челопеч“ ЕАД – pr@dundeeprecious.com